Bonusprogramma

Heb je altijd al willen weten hoe het leven van een oorlogsverslaggever eruitziet? Ben je benieuwd naar de trucs die een topinterviewer toepast? Of wil je weten hoe het er precies aan toegaat op de redactie van het journaal?

Kijk iedere donderdag (tijdens normale lesweken) om 18.30 uur live mee via YouTube en je hoort het allemaal in het bonusprogramma.

Commissieleden van het Bonusprogramma interviewen elke week een toonaangevende journalist of mediapersoonlijkheid over zijn of haar werk in de journalistiek. En misschien nog wel leuker: je mag zelf ook vragen stellen!

Van nieuwslezers, misdaadverslaggevers, documentairemakers en hoofdredacteuren tot aan televisiepresentatoren, sportjournalisten en persfotografen. Luister naar hun – vaak inspirerende – verhalen, pak de beste tips en tricks mee, en dat alles in de wetenschap dat misschien jij over tien jaar op hun plek zit.

Bonus

Houd de Facebookpagina van LeF en LeF Bonusprogramma 2020/2021 goed in de gaten voor het wekelijkse evenement. En volg ons ook zeker op Instagram (@lefsvj)
waar we regelmatig behind the scenes-posts plaatsen!

Kijk bovendien goed om je heen op school, waar overal posters hangen met de eerstvolgende Bonusprogramma-gast. En vergeet niet: minder bekende namen hebben soms de meest boeiende verhalen.

Komt dat zien, komt dat zien!

Check hier welke gasten er in de afgelopen jaar allemaal al voorbij zijn gekomen bij het Bonusprogramma.